Program Cepat Membaca

Program Cepat Membaca tahun 2016 telah pun ditutup. Untuk tahun 2017 pendaftaran akan diberitahu kemudian. Program tahun 2017 akan dibuat 3 kali setahun atas permintaan ramai. Seperti tahun2 lepas, kami hanya jalankan program 2 kali sahaja dalam setahun.

Disebabkan sambutan yang menggalakkan dari ibubapa, kami dengan besar hati akan buat program cepat membaca 3 kali setahun supaya lebih ramai anak-anak dapat mengikuti program ini.

Insya Allah.


Program Cepat Membaca (Pengenalan)

Alhamdulillah, kini kami membuka peluang kepada lebih ramai ibu bapa yang inginkan maklumat lanjut mengenai program cepat membaca yang kami anjurkan sejak dari tahun 2009. Program pengenalan ini akan dijalankan dibeberapa tempat seluruh Johor dan Melaka.


Read more...

Teknik Cepat Belajar Melukis (TCBM)

Jom penuhi aktiviti cuti sekolah anak tuan/ puan dgn belajar teknik Melukis.

Pengembaraan ilmu yang menyeronokkan di samping bonus ilmu DIY PRINTING.

Terbuka untuk anak berumur 7 tahun ke atas.


KENAPA ANAK ANDA PATUT IKUTI PROGRAM INI?

*Skills bagaimana anak anda mencurahkan idea melalui melukis
*Dapat mencungkil bakat anak seawal usia 7 TAHUN.
*Dapat BELAJAR cetak baju tanpa Mesin cetak baju.
*Usahawan cilik.


Maklumat Program

1.


Read more...

Testimoni

Ini dalah antara testimoni daripada ibu bapa yang berpuas hati dengan pencapaian anak2 mereka. 


Program No.1 Di Malaysia

Sejak dilancarkan pada tahun 2009, program cepat membaca telah menerima lebih 1000 pelajar dari daerah Johor Bhru, Pasir Gudang, Kota Tiinggi, Kulai dan Senai juga Kuala Lumpur. Ramai dikalangan ibu bapa yang telah menghantar anak meraka di program kami berpuas hati dengan pencapaian anak masing-masing.


Kami mengajar pelajar dengan ikhlas supaya mereka menjadi insan yang cerdik, pintar dan cerdas serta menjadi insan yang berguna kebanggaan ibu bapa.


Read more...